08/01/23 - 12:54h

Novak: Hvala mom timu što me trpi

 

Novak Đoković ovogodišnju sezonu otvorio je trijumfom na turniru u Adelejdu.


Novak Djokovic

On je nakon preokreta u finalu savladao Sebastijana Kordu.

Nije bilo lako, njihov duel trajao je nešto više od tri sata, a Novak je, nakon što je izgubio prvi set u besu vikao ka svom boksu “Izađi!”, zbog čega je tribinu napustio njegov brat Marko.

– Dobro veče svima, nadam se da ste uživali večeras. Nekoliko reči Sebu i timu, svaka čast, veliki napor i moram da kažem da si bio bliži pobedi nego ja i nisi imao sreće, dve lopte su sve odlučile. Samo nastavi tako jer si sjajan igrač. – rekao je Novak i nastavio:

– Zahvalio bih svom timu što me trpe i tolerišu u dobrim i lošim vremenima, danas nije bilo lako raditi sa mnom i hvala im svima što su ovde, volim vas. Bila je ovo neverovatna nedelja i vi ste je napravili još lepšom i to je za mene pravi poklon. Sve ovo je neverovatno, čak i posveta koju sam dobio i hvala vam što ste bili na svakom meču uz mene i što ste me podržavali. Definitivno je izgledao kao da igram kod kuće i vi ste to učinili iz dubine srca da osetim vašu dobrodošlicu. Sjajno je što smo imali naslednika aboridžina čiji su preci ovde bili hiljadama godina, hvala što prenosite istoriju i kulturu vašeg naroda i vidimo se ovde sledeće godine.

(Tenis Uživo, J. Erdei)


Teme:   Novak Djoković, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.