23/04/13 - 10:10h

Novak Đoković donira bicikle za decu sa juga Srbije

 

Novak Đoković još jednom je dokazao koliko voli svoju zemlju, koliko je spreman da učini za nju i koliko je human. Fondacija Novak Djoković uručiće 75 bicikala deci starijoj od 10 godina koja su socijalno ugrožena iz Niša, Pirota, Prokuplja, Vladičinog Hana, Surdulice, Lebana i Bojnika.

Novak Djokovic. jpeg

Fondacija je uz pomoć Društva za razvoj dece i mladih – Otvoreni klub Niš odabrala decu koja beleže odlične uspehe u svojim školama, ali koja dolaze iz materijalno ugroženih porodica i članovi su Društvenih centara sa juga Srbije.

„Misija Fondacije jeste da motivišemo decu da se bave sportom i da usvoje zdrav način života kao obrazac. Ovoga puta naša pažnja je usmerena na decu koja dolaze iz nerazvijenijih sredina sa juga Srbije, ali koji, uprkos uslovima u kojima žive pohadjaju škole i postižu dobre rezultate. Od petka počinje raspust i mi se nadamo da će se ova deca divno zabavljati vozeći bicikle“, izjavila je Gorana Džudža Jakovljević, projekt menadžer Novak Đoković Fondacije.

Fondacija će u utorak uručiti bicikle u Pirotu, Prokuplju i Nišu, a u sredu Vladičin Han, Surdulica, Bojnik i Lebane.

Bravo za Novakovu fondaciju i našeg tenisera. Još jednom je pokazao da pored pobeda na terenu, veoma uspešno niže i one pored terena.

(Tenis Uživo, N. Mihajlović)


Teme:   Humanitarna akcija, Novak Djoković, Teniseri, Vesti


Komentari: Nema

 
Nuki April 23, 2013 Odgovori

Svaka cast humanost mu je jaca strana to je i mnogo puta dokazao i pored toga sto najbolje iga tenis na svetu sve cestitke i pohvale

 
srbin April 23, 2013 Odgovori

treba coveka proglasiti za zivog sveca.ne postoje reci hvale koje ga opisuju,srce bih mu dao ne bih razmisljao

Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.