03/12/11 - 17:21h

Novak Djoković glumac!

 

Posle nominacije za „Sportskog Oskara“, Novak će možda sledeće godine biti u nominaciji za Oskara koji se dodeljuje najboljim glumcima u Holivudu!

Malo smo se našalili ali Novak se oprobao i u glumačkoj ulozi. Reč je o filmu “Expendables 2”. Prvi deo ovog filma je prošao sa velikim uspehom u bioskopima širom sveta. Da drugi deo bude još uspešniji pobrinuo se režiser angažovanjem našeg tenisera u jednoj kratkoj sceni. Sigurni smo da se Djoković fenomenalno snašao na ovom zadatku jer ako se podsetimo svih imitacija kolega iz belog sporta koje je na raznim turnirima prikazivao posle pobeda, uspeh je zagarantovan!

Novak je ukratko prokomentarisao ovu ulogu:

“Snimio sam kratku scenu za film “Expendables 2″ koji sa nestrpljenjem iščekujem sledećeg leta da dođe na velika platna. Bilo je sjajno iskustvo”.

Novak Djokovic, 2011

UPI/Monika Graff

Inače u ovom filmu kao i u prvom delu, pojavljuju se: Žan-Klod van Dam, Džet Li, Dolf Lundgren, Arnold Švarceneger, Brus Vilis i Silvester Stalone. Sve sama svetska elita kada je gluma u pitanju!

Posle ovog i dodeli nagrade u Banja Luci za “Ličnost godine” koju je osvojio, Novak je otputovao na dugo zasluženi odmor. Naporna godina je iza njega i nadamo se da će “napuniti baterije” na njemu i biti potpuno spreman za novu sezonu. Svojim fanovima je poručio:

“Idem na dugo priželjkivan odmor i ostaviću sve tehnološke spravice iza sebe, mislim da vam je svima jasno zašto. Vidimo se uskoro!”

Nama jeste. Nole želimo ti lep i zaslužen odmor i da nakon njega kreneš u pohod na nove titule na koje si nas navikao u 2011 godini!

(Tenis Uživo, D. Peruničić)


Teme:   glumac, Novak Djoković, Teniseri


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.