28/12/11 - 21:36h

Novak Djoković pobedio Gaela Monfilsa!

 

Novak je započeo novu sezonu pobedom na egzibicionom turniru u Abu Dabiju. Ovog puta pobedio je Gaela Monfilsa rezultatom 6:2, 4:6, 6:2. Sutra je na programu polufinale ovog turnira u 12h, a protivnik je Rodžer Federer. Budite uz nas i pratite ovaj meč u direktnom prenosu.

N. Djoković646
G. Monfils262

Ovo su najzanimljiviji detalji meča:


httpvh://www.youtube.com/watch?v=XBpsoPnI_qk

Ovaj turnir je egzibicionog karaktera, inače igra se u Abu Dabiju pod nazivom „Mabadala“, ali kada pogledamo koji su sve igrači na ovom turniru, sigurni smo da niko od njih neće previše biti opušten i tek tako izgubiti neki meč. Učestvovaće 6 igrača od kojih su Rodžer Federer i Rafael Nadal već učesnici polufinala. Federer će za protivnika u polufinalu imati pobednika iz meča Djoković – Monfils (nadamo se Djoković), dok Nadal čeka pobednika iz meča David Ferer- Žo Vilfred Conga.

Djokovic, Masters u Rimu

Novak Djokovic, Rim, 2011

Budimo uz Novaka i nadajmo se da uz naše navijanje, naš teniser može do prve pobede posle kratke pauze i novog polufinala u kome bi za protivnika imao žestoko motivisanog Švajcarca, koji predstojeću sezonu želi da iskoristi za povratak na prvo mesto ATP rang liste. Sigurni smo da Novak i ostali imaju nešto protiv ovog Rodžerovog plana i da će ga često sprečavati u ovoj nameri.

(Tenis Uživo, D. Peruničić)


Teme:   Direktan prenos, Egzibicioni meč, Live Prenos, Novak Djoković, Teniseri


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.