05/12/22 - 22:25h

“Novak će se jako potruditi da osvoji desetu titulu u Melburnu”

 

Nekadašnji direktor Austtalijan opena Pol Meknami rekao je da će Novak Đoković dati sve od sebe da osvoji titulu u Melburnu naredne godine.


Foto: Getty Images AsiaPac

Novaku je okinuta trogodišnja zabrana koju je dobio nakon što je bio deportovan, te će iduće godine moći da se bori za titulu na prvom grend slemu sezone.

– Bio je najbolji igrač od letos, igrao je u velikoj formi, posebno na brzoj podlozi, tako da zaslužuje da bude favorit. Mislim da osvajanje te rekordne desete titule ima nešto posebno u sebi. Jedini čovek koji je na jednom turnuru osvojio deset i više titula je Nadal na Rolan Garosu, tako da mislim da će se Novak baš potruditi za ti desetu, naročito posle svega što se desilo prošli put. – rekao je on u intervjuu za “The Age” i nastavio:

– Nadam se da on može to da uradi. Po meni, on je čovek od principa. Nisu saglasni bap svi sa njegovim statovima, ali on se drži svog stava i zbog toga ga nije bilo na dva grend slema ove godine. To je mnogo propuštenog kada jurite da na kraju imate najviše slemova, tako da ga poštujem i nadam se da će biti lepo prihvaćen.

(Tenis Uživo, J. Erdei)


Teme:   Novak Djoković, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.