17/02/14 - 20:30h

Nole: Posle Monaka na redu Servet

 

Naš as i jedan od najboljih tenisera planete svih vremena očigledeno obožava “najvažniju sporednu stvar na svetu”. Poznato je da često koristi svoje slobodno vreme kako bi posetio važne fudbalske utakmice,nedavno je sa roickim gledao francuski derbi između Monaka i PSŽ-a, a sada se odlučio da pogleda duel koji i nije baš u rangu najatraktivnijih takmičenja.

Viktor Troicki i Novak Djokovic

Viktor Troicki i Novak Djokovic

Novaka Đokovića naredne nedelje očekuje takmičenje na turniru u Dubaiju, a pre nego što se povseti obavezama slobodno vreme je iskoristio da poseti rodbinu i prijatelje. Tako se našao u Ženevi, pa je najavio da ide na meč između Serveta i Vaduza, kako bi navijao za prijatelja Nevena Markovića.

– Na putu za Dubai sam svratio na kratko do Ženeve da posetim tetku i mog najboljeg druga Nevena. Ovde smo na stadionu Serveta koji je prelep i može da primi oko 30. 000 ljudi – napisao je Đoković na Fejsbuk profilu.

Nole će posle dužeg vremena biti uz prijatelja.

– Neven igra za njih i ići ću da gledam njihovu utakmicu. Baš sam ponosan na mog druga i jedva čekam da navijam za njega uživo kao što je on mnogo puta do sada za mene –

Novaku u Ženevi društvo pravi Viktor Troicki.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Novak Djoković, Teniseri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.