02/09/15 - 18:25h

Nole i Rafa u oktobru na specijalnoj misiji

 


Najbolje rangirani svetski teniser i momak koji je nekada zauzimao to isto mesto za mesec dana imaće zanimljiv posao. Naime, Novak Đoković i Rafael Nadal su veliki rivali na terenu, ali i veliki prijatelji i iskreni poštovaoci svega onoga što onaj drugi radi. Kako je rivalstvo ove dvojice najveće u istoriji tenisa i kako oba tenisera koriste svaku priliku da se društveno angažuju, ne treba da nas čude pozivi sa svih strana sveta upućeni baš ovom teniskom duetu.

Novak i Rafa 2013. godine na egzibicionom meču kod glečera u Argentini

Novak i Rafa 2013. godine na egzibicionom meču kod glečera u Argentini

Poslednji, a u isto vreme možda i jedan od interesantnijih poziva, stiže iz Tajlanda, gde će Đoković i Nadal otići na poziv njihove teniske federacije. Prema rečima čelnika tajlandske kuće tenisa, prvi i osmi igrač planete biće početkom oktobra na posebnom zadatku. Oni će u Huamark areni odigrati egzibicioni meč za spas tamošnjeg turizma pred oko 6.000 navijača.

Prema rečima ljudi iz te azijske zemlje, ovaj meč će biti od velike važnosti za turističku industriju Tajlanda, koja trpi ozbiljne posledice nakon prošlomesečnih bombaških napada. Pojavljivanje Novaka i Rafe u Tajlandu trebalo bi da doprinese povećanju poverenja u bezbednost gostiju u toj zemlji.

Huamark arena u Bangkoku - mesto egzibicije teniskih asova

Huamark arena u Bangkoku – mesto egzibicije teniskih asova

Zanimljivo je da se Novak vraća na Tajland posle 7 godina. On je još 2008. godine izgubio u finalu Otvorenog prvenstva Tajlanda od Žoa Vilfreda Conge, dok je Nadal na istom turniru poslednji put učestvovao dve godina kasnije.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Egzibicioni meč, Novak Djoković, Rafael Nadal, Vesti, Zanimljivosti


Komentari: 1

 
gordana sobot September 3, 2015 Odgovori

brzi ste sa rezultatima nema šta……………?????????

Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.