18/04/17 - 08:57h

Noa zadovoljan Conginim povratkom u reprezentaciju!

 

Kapiten francuske reprezentacije obradovan činjenicom da Conga želi da se vrati u nacionalni tim.


Selektor francuskog Dejvis kup tima Janik Noa je srećan što je prvi reket Žo Vilfred Conga izrazio želju da se vrati u reprezentaciju.

Conga je pre par dana iz Monte Karla, gde danas startuje protiv Manarina, poslao poruku selektoru nacionalnog tima posredstvom medija da želi da promeni odluku o neigranju i da je voljan da se nađe u reprezentaciji u polufinalnom meču Svetske grupe, u kome Francuska od 15. do 17. septembra dočekuje Srbiju.

Deseti teniser sveta je ranije, u dogovoru sa Noom, zbog rođenja deteta, doneo odluku da ove godine ne igra u Dejvis kupu, pa je tako propustio mečeve sa Japanom i Velikom Britanijom, ali je sada očigledno promenio mišljenje.

To je dobra vest. Nadao sam se da će se Conga predomislitiizjavio je Noa, uz opasku da “još mnogo toga može da se dogodi do septembra”.

Conga je debitovao u Dejvis kupu još 2008. godine, ali do sada nije uspeo da se domogne “salatare” sa Francuskom. Domaći teren “trikolori” doživljavaju kao veliku prednost i šansu da se revanširaju za poraz u Beogradu pre sedam godina, kada je Srbija stigla do trofeja.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Dejvis Kup, Janik Noa, Vesti, Žo-Vilfred Conga


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.