29/01/21 - 12:48h

“Nisam se najbolje osećao poslednjih dana, ali morao sam da igram”

 

Najbolji teniser sveta Novak Đoković izazvao je mnogo medijske pažnje po izlasku iz karantina u Adelejdu.


zimbio.com

Srpski teniser noćas je trebalo da igra protiv Janika Sinera, međutim nije izašao na teren na početku meča. Umesto njega duel je započeo Filip Krajinović, a Novak je igrao tek drugi set zbog još uvek nepoznatog problema. U prvom trenutku mediji su preneli da su u pitanju žuljevi, a kasnije su neki došli sa informacijom da je u pitanju zglob.

– Žao mi je što nisam mogao da igram od početka. Morao sam da odradim jedan tretman sa fizioterapeutom i nisam se najbolje osećao u poslednjih nekoliko dana. Želeo sam da igram… Ali to nije lako. Ali to je ono što moramo, profesionalci smo, učimo kroz godine da igramo sa bolom. Ovo je samo pitanje toga da li je bol podnošljiv ili ne. – rekao je Novak i dodao da nije želeo da rizikuje:

– Dakle, očigledno je da izlazim iz napornog trening bloka i pošto su ATP kup i Australian open iza ugla, ne želite da rizikujete previše. Ali emocije su bile toliko jake u meni da sam danas izašao na teren, videvši gotovo pune tribine, jednostavno sam morao da igram. To je to, morao sam da igram.

Srpski teniser pobedilo su Sinera sa 6:3, 6:3.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Novak Djoković, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.