08/10/12 - 20:26h

Nesvakidašnji poklon za Nišikorija nakon titule u Tokiju!

 

Naime, japanski teniser Kei Nišikori je nakon trijumfa i titule na “domaćem” terenu u Tokiju postao prvi domaći teniser koji je osvojio ovaj turnir još od davne 1973. godine od kada se igra ovaj turnir. Generalni sponzor ovog turnira, proizvođač piva Korona, se pobrinuo da taj trijumf nagradi neobičnim poklonom!

Reč je naravno o velikoj količini piva. Mnogi se ne bi požalili na ovakav poklon ali kada dobijete od jednom godišnju zalihu piva, koliko ga je nagradila Korona, svakako ne znate šta sa istom. Još uz to ako dodamo činjenicu da je reč o vrhunskom sportisti, koji i kada nađe vremena za alkoholna pića izbegava pivo, situacija biva komplikovana…

Kei Nišikori

“Ne znam šta ću da radim sa ovim pivom, ja ga čak ni ne volim. Definitivno ću proslaviti trijumf, mislio sam da su bogovi bili protiv mene na ovom turniru u prošlosti i osvojiti konačno trofej u Tokiju je nešto zaista posebno za mene” izjavio je Nišikori.

Sigurni smo da će Japanac naći adekvatno rešenje za ovaj nastali “problem”, a ukoliko ne, da li bi ste vi pomogli Nišikoriju u ispijanju enormnih količina piva?

Šalu na stranu. Nišikori je do ove titule u Tokiju stigao nakon finalnog meča i pobede nad Milošem Raonićem u 3. seta- 7:6, 3:6, 6:0 i tako sebi obezbedio drugu ATP titulu i napredak na ATP rang listi.

(Tenis Uživo, D. Peruničić)


Teme:   ATP, ATP 500, ATP Rang Lista, ATP u Tokiju, Rang Lista, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.