05/10/15 - 11:47h

Nemačka policija zasutavila Mašu, a onda… (foto)

 

Ruska teniserka i treća igračica planete, Marija Šarapova, u poslednje vreme slabije učestvuje na turnirima zbog problema sa povredom, ali je u subotu imala interesantan susret sa nemačkom policijom u startom delu Diseldorfa.

Marija Sarapova

Marija Sarapova

Najbolju rusku teniserku ipak nemačka policija nije zaustavila zbog saobraćajnog prekršaja, već je razlog vrlo jednostavan. Policajka koja je bila na dužnosti, a veliki je fan Šarapove, nije propustila priliku da iskoristi datu situaciju, pa je zaustavila Ruskinju kako bi se slikala sa njom.

Popularna Maša nije zamerila policajki što je zaustavila i iskoristila svoju poziciju, već je, što se vidi iz fotografije, sa osmehom na licu pozirala s njom i još jednom pokazala odličan odnos sa svojim fanovima.

“Kada te u 7.00 časova zaustavi policija samo da bi se s tobom fotografisala”, napisala je Šarapova na svom Tviter nalogu, uz fotografiju na kojoj pozira sa presrećnom policajkom.

Sarapova i nemacka policija

Marija Šarapova ima problema sa povredama, ne učestvuje na turniru u Pekingu zbog toga, ali je najavila da će pokušati da se oporavi kako bi 14. i 15. novembra pomogla Rusiji da u finalu Fed kupa, koje se igra u Pragu, osvoji titulu i savlada Češki tim.

(Tenis Uživo, D. Jevremović)


Teme:   Marija Šarapova, Teniserke, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.