10/08/16 - 04:57h

Nema više “Santine”: Rastaju se Hingis i Mirza!

 

Uprkos velikim uspesima u prethodnih 16 meseci, Sanja Mirza i Martina Hingis su odlučile da ne budu više dubl partnerke.


Hingis i Mirza

Hingis i Mirza


Ovaj tim je za kratko vreme osvojio čak 14 titula, tri grend slema, napravivši pritom fantastičan niz od 41. uzastopne pobede.

Zahvaljujući sjajnim rezultatima “Santina” tima, Sanja Mirza je postala prva Indijka ikada na prvom mestu rang liste, a Martina Hingis se na velika vrata vratila u žižu teniske pažnje.

Mirzina nova partnerka biće Čehinja Barbora Štricova – njih dve će zajedno nastupiti već u Sinsinatiju, dok će Martina Hingis nadalje igrati sa Amerikankom Koko Vandevejg, počevši od US opena.

Nakon furioznog starta sezone i četiri osvojene titule, Hingis i Mirza su počele da beleže ne tako sjajne rezultate u prethodnih 10 meseci – osvojile su samo jednu titulu.

Naravno, postoje i glasine da nisu samo lošiji rezultati razlog razdvajanja dve teniserke. Hindustan Times navodi da je između Sanje i Martine došlo do nesuglasica zbog odabira partnera za miks dubl na Rolan Garosu i Vimbldonu. Isti portal piše da je na završetku saradnje insistirala Martina Hingis, ali te glasine svakako treba uzeti sa rezervom.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Martina Hingis, Sanja Mirza, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.