14/06/21 - 14:39h

“Neću da ulazim u debatu o tome ko je GOAT, sam gradim svoj put”

 

Novak Đoković rekao je novinarima u Parizu da ne želi da govori o debati koja se vodi godinama o tome ko je najbolji teniser svih vremena.


Novak Djokovic

Srpski teniser rekao je da će odluku o tome ostaviti stručnim ljudima i navijačima.

– Razumem da ljudi vole tu debatu, da pričaju o njoj i da žele da izvuku iz nas trojice nešto. Ne znam šta druga dvojica odgovaraju, ali ja ne želim da ulazim u spekulisanje o tome, koji su faktori presuđujući u tome ko je najbolji svih vremena. Ostavljam to stručnim ljudima u tenisu i navijačima da oni sami to procene. – rekao je Đoković i dodao:

– Meni je ogromno zadovoljstvo i motivacija da osvajam ovakve Grend Slemove, najveće turnire u istoriji našeg sporta i da ispisujem istoriju. To me gura, to me inspiriše. Zbog činjenice da sam jedini koji je osvojio barem po dva Grend Slema i barem po dva Mastersa sam presrećan. Neću da ulazim u tu debatu jer meni nije mesto tu, pošto sam i dalje aktivan u karijeri i dalje trasiram svoju stazu i put, svako od nas ima svoj autentičan put. Nastaviću da stremim ka osvajanju grend slemova, jer je to ono što se najviše računa posle tog renkinga na mestu broj 1.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Novak Djoković, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.