20/01/22 - 16:42h

“Ne slažem se sa Novakom, ali bih voleo da igra”

 

Španac Rafael Nadal rekao je da se ne slaže sa Novakom Đokovićem oko vakcinacije, ali da bi voleo da ga vidi na turnirima.


Novak Djokovic and Rafael Nadal

Do sada je objavljeno da teniseri bez vakcine neće moći da igraju ni na Mastersu u Madridu, a ni na Rolan Garosu.

– Nisam razočaran Novakom, uvek maksimalno poštujem svačije mišljenje, sve dok i oni poštuju druga. U tom smislu mislim da je Đokovićevo mišljenje u odnosu na moje tema o kojoj će se raspravljati i dosta su udaljeni. Jedna stvar su brojke i brojke govore da je mnogo ljudi umrlo, a realnost je da se čini da se sve u vezi sa vakcinom dogodilo veoma brzo. – rekao je Nadal i dodao:

– Ta debata nije sportska debata, po mom mišljenju. Želim da Novak igra na većini mesta zbog jednostavne činjenice, događaji su bolji kada učestvuju najbolji igrači. Na kraju, ja sam ljubitelj sporta uopšte, kada gledam golf i fudbal, želim da najbolji sportisti budu na terenu. Kao ljubitelj tenisa, voleo bih da Đoković igra, kao i ja, kao i Federer. Ali to je pitanje koje prevazilazi sport, govorimo o globalnom zdravstvenom problemu i na kraju, svaka zemlja ima svoja pravila i ono što treba da uradimo je da ih sledimo.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Novak Djoković, Rafael Nadal, Rafael Nadal, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari: 1

 
Srboljub Zaric January 21, 2022 Odgovori

Drug user and bum pusher

Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.