12/11/21 - 17:26h

“Ne sećam se kada je Završni masters bio tako slab kao ove godine”

 

Bivši švajcarski teniser Mark Rose rekao je da je ovogodišnji Završni turnir dosta slabiji u odnosu na prethodne godine.


Foto: Sport News

U grupi A igraće Novak Đoković, Stefanos Cicipas, Andrej Rubljiv i Kasper Rud, a u grupi B Danil Medvedev, Aleksandar Zverev, Mateo Beretini i Hubert Hurkač.

– Ima nekoliko novih lica, što bi moglo da bude atraktivno. Međutim, uzbuđenje nije ni blizu onog koje smo osećali u Londonu nekoliko dana pred početak turnir. Ljudi žele da vide velikane, kao što su Nadal, Federer, Mari, Vavrinka… Ne momke koji su se ovde našli zahvaljujući rezultatima na turnirima iz serije 250. Da budem iskren, ne sećam se kada je Završni masters bio tako slab kao ove godine. Ono što ćemo videti ove godine, nema veze sa onim što ovaj turnir treba da predstavlja. Hurkač, Rud ili Rubljov nisu imali značajne rezultate na najvažnijim turnirima. – rekao je Rose.

Završni turnir u Torinu počinuje u nedelju, 14. novembra, a Đoković prvi meč igra u ponedeljak. Direktan prenos moći ćete da pratite na portalu Tenis Uživo.

(Tenis Uživo, J. Erdei)


Teme:   Teniseri, Turniri, Vesti, Završni Masters


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.