08/07/23 - 21:33h

Natalija posle poraza: Srela sam Noleta i plakala kao kiša

 

Natalija Stevanović ispala je u trećem kolu Vimbldona, ali nema za čim da žali.


Natalija Stevanovic

Iz kvalifikacija je prošla u glavni žreb i ostvarila nekoliko sjajnih pobeda, a čak je i u porazu pružila odličnu borbu.

Nakon poraza od Petre Kvitove srela je Novaka Đokovića.

– Prvi susret s Noletom posle meča – ja sam se rasplakala kao kiša. Rekoh: Kud me sad nađe, čoveče? Samo što sam izašla sa meča i sela na biciklu i on dolazi i kaže ‘Bravo’, a ja sam već na pola suza i krećem: Jao, Nole (plačnim glasom). On mi kaže ‘Dobro je, dobro’ i kažem ja ‘Stani, čoveče, ti igraš meč, ovo su suze radosnice ne brini se’. Radosnice u smislu što me ponela publika, čovek igra za to da stadion čak i kada izgubiš dobiješ ovacije. Poslala sam poljupce, bilo je stvarno nestvarno. Vrlo sam se lepo osetila na terenu, prizemno i lepo. Ona je posle 2:1 uhvatila nalet i nisam znala gde ću pre. – rekla je na konferenciji.

Ona je otkrila i planove za dalje.

– U ovom trenutku je bio plan da se možda na dva turnira vratimo na šljaku. To je bio Palermo i još jedan pre Palerma. Sada su se planovi promenili. Nismo razgovarali o tome, hteli smo da budemo u trenutku. Tek ćemo razgovarati. Što se mene tiče verovatno ću kući da odem na par dana, čisto da se slegnu emocije. Moramo da nastavimo sa radom. Ne želim da osetim neko zadovoljstvo jer je ovo tek prvi od pet minuta. Zato gledam da što više iskoristim to. Neću da izvršim pritisak na sebe jer sam igrala treće kolo. Da idem na turnire i da osvajam. Na nižim turnirima su igračice gladnije, još kad vide kako je neko tako dobar rezultat postigao još više grizu. Kada te vide, kažu: ’E, hajde da te vidimo’. Kao što sam ja sad protiv Kvitove. Ona se svakog dana susreće sa nekim ko hoće da je skine i zato je sport zanimljiv. Nadam se da ću ostati pribrana kao do sada, u balansu sa energijom i da ćemo praviti dalja čuda.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Grend Slem, Natalija Kostić, Novak Djoković, Teniserke, Turniri, Vesti, Vimbldon


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.