25/12/15 - 15:55h

"NAJBEZOBRAZNIJI" POENI GODINE: Žrtva Novak Đoković (Video)

 

Kraj godine je vreme kada se sumiraju utisci i ističu najbolja ostvarenja. Danas je došao red na dva “najbezobraznija” poena u 2015. godini.

Monfis_Per
[ad#tamara-tekstzuto-300-250-tekst-desno]

Uvek u centru pažnje kada su ovakva zbivanja u pitanju – Gael Monfis. “Prvi cirkuzant” teniskog karavana navikao je auditorijum na neočikavno, tako da su njegovi ekstravagantni potezi postali podrazumevana kategorija. Spektakularne akrobacije nisu izostale ni ove godine, a najbolja među njima viđena je u prvom kolu prvog Gren slema, kada je Francuz u okršaju sa svojim zemljakom Lukasom Puiljom osvojio poen na neverovatan način. Pored akrobatske vrednosti, ovaj poen je imao i onu važniju. Upravo posle udaraca koji slede, Monfis je započeo veliki preokret i dobio meč iako je gubio sa 2:0 u setovima.

NAJBOLJE OD NOVAKA ZA NOVAKA

Gael Monfils vs Lucas Pouille Amazing Point Australian Open 2015

Akteri drugog, ali trećeg poena koji je u vrhu ove kategorije bili su Novak Đoković i Benoa Per. Srpski teniser je ovoga puta bio “žrtva” sjajnih poteza još jednog Francuza, Benoe Pera. Poen koji sledi odigran je na turniru u Sinsinatiju. Da je na terenu bilo jako zabavno, svedoči i situacija već iz narednog poena. Naravno, ne treba ni pominjati da je Đoković na kraju dobio meč.

2015 Western & Southern Open Cincinnati - Benoit Paire hotshots v Djokovic

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Gael Monfis, Novak Djoković, Tenis Video, Teniseri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.