09/08/18 - 18:19h

”Nadam se da će Đokerson daleko dogurati”

 


Kevin Anderson iz Južnoafričke republike otkrio je zbog čega su on i Novak Đoković odlučili da igraju dubl u Torontu.


Foto: Matthew Stockman/Getty Images Europe

Dubl Đokovića i Andersona, simpatično prozvan ”Đokerson” u Torontu zajedno igraju prvi put, samo nekoliko nedelja nakon što su se u međusobnom duelu borili za trofej na Vimbldonu.

Teniser iz Južnoafričke republike rekao je da učestvuju u igri parova kako bi se što pre prilagodili prelasku sa travnate podloge na beton.

– Sagledao sam sve turnire, nisam igrao Vašington i došao sam u Toronto nakon dve, tri nedelje neigranja i prelaska sa trave na beton. Igrati dubl je super, dobro je odigrati neki meč pre singla, ali nadam se da ćemo daleko dogurati i da ćemo pobediti u par mečeva.

Ove momke u četvrtak od 21.30h očekuje duel osmine finala, a direktan prenos možete pratiti na Tenis Uživo.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Kevin Anderson, Masters, Masters u Torontu, Novak Djoković, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari: 1

 
Maki August 9, 2018 Odgovori

Kakvi se sve ovde ljudi javljaju, kao ova žena koja kao pratii tenis, a nema pojma da se ne može garantovati za početke kasnijih teniskih mečeva, jer uvek zavise od toga kada će se završiti prethodni na istom terenu. Takodje zavise, kao ovih dana u Torontu, od vremenskih nepogoda. A tek komentar za opremu, tek da se nešto kaže zlurado za Novakovu suprugu. Opremu bira sponzor, a teniser izabere od par ponudjenih modela. Oni koji pojma nemaju, bolje da svoje neznanje zadrze za sebe.

Komentari