22/11/20 - 13:16h

Nadal: Propustio sam veliku priliku, svaka čast Danilu

 

Nakon poraza u polufinalu Završnog Mastersa, Rafael Nadal rekao je da Danil Medvedev sjajno igra i da mu želi sve najbolje.


Source: Getty Images Europe

Nadal je prvi set dobio sa 6:3, a u drugom je vodio sa 5:4, ali je Medvedev uspeo da napravi preokret.

– Imao sam veliku priliku. Propustio sam veliku priliku. Svaka čast Danilu. Igra sjajno. Želim mu sve najbolje. – rekao je Rafa.

Na pitanje da li ga nervira to što se Završni Masters nikada ne igra na njegovoj omiljenoj podlozi i da li je to razlog zašto ga nikada nije osvojio, on je odgovorio:

– Nije sada pravi trenutak da govorimo o tome. Ja sam igrač i moram da prihvatim koja je podloga. Imam svoje lično mišljenje, ali sada nije trenutak da ga iznosim. Tek sam izgubio polufinale, a imao sam veliku šansu. Bio sam veoma blizu igranja novog finala na ovom turniru. Nisam bio dovoljno dobar u trenutku kada sam mogao da rešim meč. I to je to – ostale stvari trenutno nisu bitne.

– Moj cilj je uvek isti – da na svakom turniru dođem u priliku da se borim za titulu. To mi je cilj svake godine. Sledeća godina će mi biti veoma bitna, nadam se da ću se spremiti za sve štoi će me sačekati. Vredno ću trenirati tokom pauze između dve sezone. – zaključio je Španac.

(Tenis Uživo, J. Erdei)


Teme:   Rafael Nadal, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.