20/04/23 - 11:14h

Nadal propušta i Madrid

 

Španski teniser Rafael Nadal neće igrati na Masters turniru u Madridu.


Source: Getty Images Europe

Rafa se nije takmičio otkako se povredio na Australijan openu.

Vest da propušta Madrid Španac je objavio na svojim društvenim mrežama.

– Kao što znate, ozbiljno sam se povredio na Australijan openu. U početku je trebalo da bude šest do osam nedelja pauze, a sada ulazimo u 14. Realnost je da se nalazimo u situaciji u kojoj se nismo nadali da ćemo biti. Pratio sam sve što su doktori rekli, ali stvari se ne razvijaju kao nam je rečeno i u teškoj smo poziciji.

Prolaze nedelje i nadao sam se da ću moći da igram na turnirima koji su najvažniji u mojoj karijeri kao što su Monte Karlo, Barselona, Madrid, Rim i Rolan Garos. Već sam izgubio Monte Karlo i Barselonu, a nažalost, neću moći da budem ni u Madridu.

Povreda i dalje nije zalečena i ne mogu da radim ono što je potrebno kako bih se takmičio. Trenirao sam, ali smo pre nekoliko dana rešili da napravimo mali zaokret, da radimo drugačiju terapiju i da vidimo hoće li se stvari popraviti za ono što dolazio. Ne mogu da vam dam datum povratka – jer da ja znam rekao bih i vama, ali ne znam. To je trenutna situacija.

Ne ostaje mi ništa drugo nego da imam primeren pristup tokom ovog perioda i da probam da dam sebi priliku da učestvujem na nekim turnirima na šljaci. – rekao je on.

(Tenis Uživo, J. Erdei)


Teme:   Masters u Madridu, Rafael Nadal, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.