27/04/12 - 19:01h

Nadal prejak za Tipsarevića; Zimonjić i Bupati takođe ispali

 

Meč između Nadal i Janka je trajao 86 minuta, a naš teniser nije uspeo da pronađe igru kojom bi mogao da napadne ili bar parira špancu. Tipsarević je uspeo da osvoji samo 4 gema, a Nadal je ovom pobedom nastavio svoj pobednički niz nad našim teniserom i sebi obezbedio plasman u polufinale ovog turnira.

J. Tipsarević22
R. Nadal66


Janko Tipsarević nije uspeo da privede kraju ovu mini seriju Nadalovih pobeda nad njim. Na startu je španac “šetao” po osnovnoj liniji našeg tenisera i brzo osvajao gem za gemom. Tek pri rezultatu 0:4, Janko je uspeo da obezbedi sebi prvi gem u ovom meču. Ponadali smo se da će naš teniser zaigrati bolje, ali je bilo prekasno jer do kraja seta obojica osvajaju po 2 gema- 2:6.

Janko Tipsarević

U drugom setu Rafa je startovao sa dva osvojena gema, ali se Janko brzo vratio u rezultatski egal- 2:2. Nažalost to je bilo sve od našeg tenisera u ovom setu. Nadal osvaja naredna 4 gema i rezultatom 6:2 ide u polufinale turnira u Barseloni.

U dubl konkurenciji, nastupao je Nenad Zimonjić. On je na ovom turniru za partnera imao indijskog tenisera Bupatija, ali ni to nije donelo rezultat. Njih dvoje su stali u četvrtfinalu posle poraza od špnaskog dubla Gronoljers- Lopez. Loše su startovali jer su španci poveli 1:0 u setovima(7:5). U drugom setu bolja igra našeg i indijskog tenisera donela je rezultat u vidu trijumfa od 6:3. Zadnji set je ponovo pripao špancima koji su bili skoncentrisaniji u odlučujućim poenima i tako obezbedili sebi plasman u naredno kolo ovog turnira- 10:5.

N. Zimonjić- M. Bupati565
M. Gronoljers- M. Lopez7310

Nenad Zimonjic7

(Tenis Uživo, D. Peruničić)


Teme:   ATP, ATP 500, ATP u Barseloni, Dubl igrač, Janko Tipsarevic, Nenad Zimonjić, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.