29/02/16 - 17:51h

Nadal počeo pripreme za Indijan Vels

 


Rafael Nadal vredno trenira pred Indijan Vels. Za pripreme je odabrao ostrvo Kozumel na Karbima, a društvo mu prave Toni Nadal i Francis Roig.

Roig i Nadal

Rafael Nadal uzeo je sedmicu odmora nakon poraza u Rio de Ženeiru, a zatim počeo pripreme za naredne turnire. Već treću godinu za redom, otišao je na meksičko ostrvo Kozumel kako bi se pripremio za turnire u Indijan Velsu i Majamiju.
Nadal svakodnevno trenira po više sati u želji da popravi svoju igru. Nakon napornih treninga odmor nalazi na plaži, ali se u isto vreme i psihički priprema za nove susrete. Tu praksu neguje od kad je počeo da dolazi na Karibe i do sad mu je bila dobar recept. Da li će i ove godine biti isto, videćemo već od naredne sedmice.

Ono što je sigurno, jeste da Toni Nadal i Francis Roig ostaju u timu nekada najboljeg tenisera sveta.
O sve češćim glasinama da je došao kraj saradnje Rafe i njegovog strica, oglasio se i sam Toni.

Molim vas da prestanete insistirati na tome! Vidite, ovde postoji tim i sva odgovornost je kolektivna. Od 2005. do 2014. naš rad doneo je dosta dobrih rezultata. Svi mi se i sada trudimo da napravimo dobre rezultate, i osećamo da smo blizu. Bez sumnje, igra u Buenos Airesu i Rio de Ženeiru nije bila dobra, pa ni konačan rezultat, ali mi ne odustajemo od planova. Ne želimo da menjamo planove napravljene na početku godine“, rekao je Toni Nadal.

(Tenis Uživo, M. Petković)


Teme:   Rafael Nadal, Teniseri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.