17/02/14 - 17:29h

Nadal na Marakani

 

Rafael Nadal je trenutno u Rio de Žaneiru gde ga tokom predstojeće nedelje očekuje turnir iz serije 500. Ali, pre takmičarskih obaveza Španac je posetio “Marakanu“ i izveo početni udarac na maču između Vaska i Flamenga.

Rafael Nadal

Rafael Nadal

Nadal je tamošnje medije podsetio da je Madridista.

– Volim fudbal. Oduvek sam voleo Ronalda, jer je uspeo da se vrati u vrh posle niza povreda – rekao je Nadal, a prenosi Mundodeportivo. – Stadion izgleda sjajno, posebno posle renoviranja. Ovo je jedan od najvažnijih stadiona na svetu, zbog fantastične istorije. Sjajan je osećaj biti ovde.

Inače, Flamengo je dobio ovaj duel rezultatom 2:1, pogotkom Gabrijela u 90. minutu utakmice.

Podsećanja radi, pre 15-ak meseci i naš Novak Đoković je gostovao u zemlji sambe i fudbala, u Rio De Žaneiru. Iako je sve izgledalo idilično tokom njegovih obilazaka tamošnjih znameniosti i čuvenih favela, ispostavilo se da je srpski teniser bio prevaren. Nedavno se oglasio bivši naš fudbaler, a sada trener mlađih kategorija u jednom brazilskom klubu, Dejan Rambo Petković, koji je rekao da čelnici Rio De Žaneira nisu u potpunosti ispoštovali finansijski dogovor sa Noletom. Biće zanimljivo videti da li ista sudbina čeka i Nadala.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Rafael Nadal, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.