13/08/22 - 15:55h

“Možda bi Novak trebalo da uzme torbu i uputi se ka Njujorku”

 

Centar za kontrolu zaraznih bolesti (CDC) u SAD-u doneo je odluku da karantin više nije obavezan te da nevakcinisane osobe imaju potpuno ista prava kao vakcinisane, što ostavlja prostora da se mere dodatno popuste do trenutka kada će početi US Open.


Novak Djokovic of Serbia

Iako za sada ne postoji šansa da Novak Đoković nevakcinisan pređe granicu i uđe u SAD, TV komentator i analitičar, osnivač portala Out Kick, Klej Trevis, smatra da Novak treba da se uputi u Njujork.

– Stopostotno je takva situacija da bi trebalo da mu dozvole da se takmiči. Dozvolili su mu da dođe prošle godine na US Open kada je kovid bio daleko veća pretnja, kada su bolnice bile punije. Za mene je to prosto, da, trebalo bi da mu dozvole da dođe. Od trenutka kada je CDC objasnio da vakcinisani moraju da se treniraju kao i nevakcinisani i da tu ne postoje razlike, ne vidim zašto i kako Novak Đoković ne može da dođe i igra na US Openu. – rekao je on i dodao:

– Novak već zaslužuje sve pohvale, jer iako mu nije bilo dozvoljeno da igra u Australiji, pokušava da postavi rekord po broju grend slemova. Ako bismo da budemo krajnje cinični, ovde dozvoljavamo ljudima da uđu preko južne granice, koji uopšte nisu testirani na kovid. Možda bi Novak Đoković trebalo da uzme torbu sa reketima, pređe južnu granicu i uputi se ka Njujorku i igra na turniru.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Grend Slem, Novak Djoković, Teniseri, Turniri, US Open, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.