25/02/17 - 21:17h

Monika Seleš inspiriše nove generacije teniskih zvezda u Budimpešti!

 


Legenda ženskog tenisa, Monika Seleš, u poseti prestonici Mađarske na Danima tenisa.


Twitter

Nekada najbolja igračica sveta, Monika Seleš, posetila je WTA turnir koji se igra u prestonici Mađarske, dajući podstrek nekim novim klincima koji su krenuli stazama uspeha u “belom sportu”.

Selešova je doputovala u Budimpeštu povodom mađarskog Dana tenisa, na kome su učestvovali proslavljeni mađarski igrači poput bivšeg svetskog broja sedam, Andrea Temešvarija, i Katerine Marosi. Legendarna teniserka će sutra ukazati čast finalistkinama turnira – Lusi Safarovoj i Timei Baboš, time što će uručiti trofeje na završnoj manifestaciji nakon što meč bude završen.

Čehinja je danas bila bolja od Nemice Vajthof sa 6:4, 6:3, dok je domaća teniserka, Timea Baboš eliminisala drugu Nemicu, Juliju Gerges sa 7:5, 6:1.

Pogledajte fotografije zabeležene na danu posvećenom tenisu:

Takođe, Selešova će donirati potpisan teniski reket za aukciju koja će biti održana za dve nedelje, a sav prihod će ići u korist Ronald McDonald House – neprofitne dobrotvorne organizacije, koja za cilj ima stvaranje, pronalaženje i podršku programima koji imaju direktan uticaj na poboljšanje zdravlja i dobrobiti dece.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Monika Seleš, Vesti


Komentari: 1

 
Biljana February 26, 2017 Odgovori

Kad ce posetiti zemlju tj. grad u kome je rodjena i porasla?

Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.