10/02/14 - 21:00h

Monika bi protiv Novaka

 

Bivša jugoslovenska teniska zvezda, o čijem bi se životu i karijeri mogao napraviti vrlo zanimljiv film ili napisati knjiga, gostovala je na “Danima mađarskog tenisa”, i tom prilikom govorila i o jednoj vrlo zanimljivoj mogućnosti.

Monika Seles

Monika Seles

Nekadašnja najbolja svetska teniserka Monika Seleš izjavila je da bi prihvatila ideju najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića da odigraju meč u dobrotvorne svrhe.

– Sigurna sam da bi rezultat bio 6:0, 6:0 za njega, a ja bih bila srećna ako bih uspela jedan jedini poen da osvojim. Šalu na stranu, rado bih s njim igrala meč u dobrotvorne svrhe u Beogradu ili Novom Sadu – kazala je Selešova za novosadski Mađar so, prenosi Beta. Selešova je gošća Teniskog saveza Mađarske, na svečanosti pod nazivom Dani mađarskog tenisa.

Monika Seleš je rođena 1973. godine u Novom Sadu, a živi u Sjedinjenim Američkim Državama. U karijeri je osvojila 53 turnira, od čega devet Grend slem titula. Njena karijera je prekinuta 1993. godine, kada je imala 19 godina, nakon što ju je jedan navijač ranio nožem na turniru u Nemačkoj. Nakon toga, Monika Seleš se u više navrata vraćala tenisu ali nije bila tako uspešna kao pre napada.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Monika Seleš, Novak Djoković, Teniseri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.