02/08/22 - 15:59h

“Mislim da su nulte šanse da Bajden promeni pravila”

 

Goran Ivanišević smatra da su šanse da Novak Đoković igra na US openu minimalne.


Source: Getty Images North America

– Uvek postoji nada, Novak će uraditi sve da bude tamo, možda sa nekom posebnom vizom. Ipak, ostale su samo dve nedelje. Lično, mislim da su nulte šanse da Bajden promeni pravila pre nego što turnir počne. Za mene je sve to glupost, ako si vakcinisan, a pozitivan, možeš da uđeš u SAD. Ako si nevakcinisan, a negativan, zabranjen ti je ulazak. – rekao je on u razgovoru za list “La Republika”.

Na pitanje da li je posle svega Novak razmišljao da se povuče iz tenisa, odgovorio je:

– Nije o tome razmišljao. Da se to desilo nekom drugom igraču, sa 90 odstio slučajeva bi odustali. Nole je rođeni borac kao što je i genije sporta. Ponekad su geni čudna stvar, možda mu je bilo potrebno da razmisli o nekim stvarima koje su ga snašle u Australiji.

Šta ga kod Đokovića najviše nervira?

– Na primer, na treningu zna da promaši neki udarac i da potpuno poludi. U stanju je da u trenutku promeni raspoloženje. Potrebni su vreme i strpljenje da se nađe ravnoteža. U početku sam bio stidljiv i nisam znao kako da ga uhvatim. Shvatio sam, ponekad je bolje da se smirim i ništa mu ne kažem. U našem odnosu, pomaže što govorimo istim jezikom i što imamo tu slovensku kulturu. Uz sve to, čast mi je da mu budem trener.

(Tenis Uživo, J. Erdei)


Teme:   Goran Ivanisevic, Novak Djoković, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.