12/12/14 - 18:11h

Mikromaksi i Ana ponovo slavili!

 

Srpska teniserka Ana Ivanović zabeležila je novu pobedu u Međunarodnoj teniskoj Premijer ligi! Srpkinja je u današnjem meču njenih Mikromaksa protiv Manila Maveriksa savladala Belgijanku Kirsten Flipkens rezultatom 6:3, a slavio je i njen tim, pobedivši sa ukupnih 28:23 time povećavši šansu da na kraju svih turnira budu najbolji tim.

Ana Ivanovic

Ana Ivanovic

Ana je odigrala još jedan dobar meč u Premijer ligi i savladala kristen Flipkens rezultatom 6:3, uspevši da joj oduzme servis, da se zabavi i donese svom timu bodove u svom pretposlednjem nastupu na ovom turniru. Ana će se sutra sastati sa Karolinom Voznjacki iz tima UAE Rojals.

U ostalim mečevima između Mikromaksa i Maveriksa sastali su se Sanja Mirza i Rohan Bopana protiv Flipkens i Nestora, a Sanja i Rohan su slavili sa 6:4. U muškom dublu sastali su se Nestor i Conga protiv Bopane i Monfisa i slavili sa 11:4, dok su muške singlove igrali Santoro – Filipusis 6:3, te Monfis i Conga 6:2.

Na kraju mečeva Mikromaks Indijan Ejsizi su slavili protiv Manila Maveriksa sa 28:23. U sutrašnjim mečevima poslednjeg kola sastaju se Manila Maveriksi i Singapur Slemersi, te UAE Rojalsi i Mikromaksi.

(Tenis Uživo, D. Jevremović)


Teme:   Ana Ivanović, Teniserke, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.