16/11/19 - 14:42h

Medvedev: U meču sa Zverevim sam izgubio koncentraciju i nisam dobro startovao

 


Rus Danil Medvedev je nakon poraza od Aleksandra Zvereva u trećem kolu grupne faze Završnog turnira rekao da je tokom celog takmičenja imao najlošiji ritern u odnosu na celu sezonu.


Source: Getty Images AsiaPac

Pre nekoliko vremena, Medvedev je u Šangaju bio bolji od Zvereva, a na pitanje da li je Nemac ovoga puta uradio nešto drugačije, Danil je kroz osmeh odgovorio:

– Da, odabrao je drugačiji teren, verovatno 20 puta brži. Ne mislim da sam na bilo kom turniru tokom cele godine imao tako loš ritern kao ovde. Rezultat je posledica toga. Možda je ovo prvi meč u kojem sam verovatno izgubio koncentraciju i nisam startovao dobro koliko bih mogao. Takođe, on nije imao mnogo šansi na riternu. Zanimljivo, to je tenis.

On je rekao i da su stvari iz privatnog života imale uticaj na njegovu igru:

– Ne mogu da vam kažem tačno šta je pitanju. Jedino u šta sam siguran je da je tenis sačinjen od malih stvari, koje nemaju veze sa samim sportom, a imaju uticaja na njega. Na primer, to kako se osećaš, da li si srećan u trenutku ili ne. Rekao bih da sam imao tešku nedelju van tenisa i da je to imalo uticaja na moju igru.

Medvedev je u grupnoj fazi Završnog turnira u sva tri meča poražen.

(Tenis Uživo, J. Erdei)


Teme:   Danil Medvedev, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.