03/02/17 - 22:41h

Medvedev predao, Srbija vodi 2:0!

 

Reprezentacija Srbije vodi sa velikih 2:0 posle prvog dana meča prvog kola Dejvis kupa protiv Rusije!Posle viteške borbe i pobede Viktora Troickog, Novak Đoković je doneo drugi bod našoj selekciji, iako mu posao nije bio nimalo lak. Najbolji naš teniser je gubio sa 1:0 u setovima, ali je uspeo da preokrene na 2:1, pre nego što mu je Danil Medvedev predao meč na početku četvrtog seta.

Novak Đoković – Danil Medvedev 3:6, 6:4, 6:1, 1:0

Nije dobro počelo za Novaka, nakon tri gema je bio prinuđen na medicinski tajm-aut zbog bola u desnoj ruci, a njegov protivnik je već imao prednost brejka.

Uspeo je Đoković da nadoknadi zaostatak, ali je još dva puta izgubio svoj servis u prvom setu, što je Rus iskoristio da povede sa 1:0.

Mnogo problema imao je Đoković i u drugom setu. Medvedev je ponovo prvi došao do brejka, vodio je i sa 3:0, ali je Novak uspeo da se vrati u set i brejkom na 4:4 dovede sebe u priliku da servira za izjednačenje.

Bez izgubljenog poena u gemu u kome je servirao za drugi set, Đoković je uspeo da poravna na 1:1.

To je slomilo otpor 63. tenisera sveta – Novak je ekspresno rešio treći set uz samo jedan izgubljen gem, a već na startu četvrtog, Danil je bio primoran da preda zbog povrede.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Dejvis Kup, Novak Djoković, Srbija - Rusija, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.