15/03/22 - 16:59h

Medvedev: Bolje i nedelju dana prvi nego ne biti uopšte

 

Rus Danil Medvedev poražen je u trećem kolu Mastersa u Indijan Velsu, a naredne sedmice izgubiće i prvo mesto na rang listi.


Source: Getty Images AsiaPac

On je ipak istakao da je zadovoljan što je bar ovako kratak period bio na toj poziciji i rekao da će dati sve od sebe da se vrati.

– Da li je bolje biti na prvom mestu makar sedmicu ili ne biti uopšte? Po mom mišljenju bolja je prva opcija. Naravno da bih na toj poziciji želeo da ostanem još dugo, da osvajam i grend slemove. Ali nikada ne znate kako će vaša karijera da izgleda. Nastaviću da dajem sve od sebe na treninzima, na mečevima. Moj cilj je da osvojim što više turnira i dugo budem broj jedan. Svakako je neverovatno što sam uopšte došao do prvog mesta. – rekao je on i dodao:

– Pokušaću u Majamiju da se vratim. Svakako se bolje osećam tamo. Uvek sam govorio, kada igram svoj najbolji tenis, moj dobar tenis, veoma me je teško pobediti. Ali to je najteži deo tenisa, igrati dobro iz meča u meč. U tom je ‘velika trojka’ nestvarna jer bez obzira na uslove, na podlogu, uvek su osvajali turnire i dobijali lude mečeve. Moram se potruditi da budem bolji.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Danil Medvedev, Teniseri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.