20/08/13 - 20:15h

Marija Šarapova postaje Marija Šugarpova na dve nedelje

 

Ruska teniserka Marija Šarapova planira da privremeno promeniti prezime u Šugarpova, kako bi promovisala svoju kompaniju slatkiša! Popularna Maša se obratila Vrhovnom sudu Floride kako bi promenila prezime za vreme poslednjeg Gren slema u sezoni – US Opena.

Maria Sarapova

Maria Sarapova

Pored obaveznih pravnih procedura, za koje je podnela zahtev, 26-godišnja ruska teniserka bi trebalo da dobije dozvolu organizatora poslednjeg Gren slema sezone, kako bi njeno novo prezime uneli u žreb turnira.

Šarapova je prošle godine predstavila liniju slatkiša pod nazovom Šugarpova, koju promenom prezimena želi da izreklamira. Linija se sastoji od 12 različitih slatkiša različitog ukusa i oblika, koji predstavljaju mnoge strane popularne teniserke. Maša je 2012. godine sa 500.000 dolara osnovala kompaniju Šugarpova.

Inače, nisu svi oduševljeni Marijinim slatkišima, pa ima i onih koji kritikuju teniserku i smatraju da loše utiče na decu. U Britaniji je čak optužena da negativno utiče na promociju zdrave ishrane.

Prema Forbsovoj listi, Marija Šarapova je najplaćenija sportistkinja godine, pošto je između juna 2012. i juna 2013. godine zaradila 29 miliona dolara. Ona je toliko zaradila zahvaljujući nagradama sa turnira i sponzorskih ugovora.

(Tenis Uživo, N. Mihajlović)


Teme:   Marija Šarapova, Teniserke, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.