13/03/22 - 16:13h

Marej: To što Novak nije ovde mi otvara šansu

 

Britanac Endi Marej uspešno je započeo takmičenje na Indijan Velsu.


Na startu turnira on se savladao Taro Danijela.

Novak Đoković bio je u delu žreba u kome se nalazi Marej i njih dvojica bili su potencijalni protivnici u trećem kolu. Međutim zbog toga što nije vakcinisan, Đokoviću je onemogućeno da se takmiči na turniru, a na njegovo mesto došao je Grigor Dimitrov.

– Po originalnom žrebu, Novak je tu bio nosilac, sada je Grigor na njegovom mestu. To što Novak nije ovde otvara mi šansu u ovom delu žreba, ali sad igram sa Bublikom i on je imao veoma dobar start sezone, nije lako igrati protiv njega. – rekao je End, a zatim nastavio priču o svom narednom rivalu:

– On je veoma netipičan igrač, neverovatno je talentovan, ima veštine, može da odigra bilo koji udarac i da igra različito kada se poredi sa mnogim igračima. Mnogo rizikuje, dobro mu je krenulo ove sezone. Neće mi biti lako, ali ako budem igrao dobro, imam šanse.

On je zabeležio 700. pobedu. Kako kaže, sada ima cilj dadođe do 50. titule u karijeri (trenutno ih ima 46).

– To su mete koje sam sebi postavio krajem prošle godine. Nastaviću da se borim, prvi cilj sam ostvario, sada moram da se potrudim da ostvarim i drugi, još jedan jako važan cilj, ali svakako da je osećaj zbog ovog prvog veoma dobar. Hajde da idemo i do 800. pobede.

(Tenis Uživo, J. Erdei)


Teme:   Endi Marej, Masters u Indijan Vels, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.