10/02/15 - 14:28h

Marej: Novak ne treba da mi se pravda!

 

Britanski teniser Endi Marej, koji ove nedelje nastupa na turniru iz serije 500 u Roterdamu izjavio je da je čitava stvar vezana za finale Australijan opena predimenzionirana i da je odnos između njega i Novaka odličan.

Nole i Endi

Nole i Endi

Cela situacija je preuveličana i predstavljena mnogo većom nego što je zapravo bila. To se u ovo vreme stalno događa. U stvari, sasvim je moguće da prođete kroz period u kojem ste veoma umorni, a da onda budete bolje. Dobijete novu energiju. Kako se cilj približava, moguće je da se teniser bolje oseća“, izjavio je Škot za sajt TennisWorld.com.

Nakon finalnog susreta u Melburnu i Marejevog poraza, škotski teniser je u izjavi medijima potencirao Novakove zdravstvene probleme, smatrajući da mu je to poremetilo ritam na startu trećeg seta, a potom su i predstavnici medija potencirali Đokovićevu eventualnu glumu.

Srpski teniser je nedugo zatim uzvratio da nema nikakav problem sa Marejem i da je u svako doba spreman da sa njim razgovara o svemu.

Ako Novak oseća da ima nešto da mi objasni, vrlo rado ću razgovarati sa njim, ali mislim da zaista nema potrebe da mi se pravda. Novinari nekada pokušavaju da usmere priču u nekom drugom pravcu, ali Novak i ja smo u odličnim odnosima“, istakao je Marej.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   ATP, ATP Rang Lista, Australian Open, Australijan Open 2015, Endi Marej, Finale, Grend Slem, Novak Djoković, Rang Lista, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.