31/07/19 - 16:34h

Marej: Mislim da sam veoma blizu povratku u singlu

 


Britanac Endi Marej rekao je da je zadovoljan time kako teče njegov oporavak i da bi uskoro mogao da se vrati takmičenjima u singl konkurenciji.


Marej

Nekadašnji broj jedan je poslednji singl meč odigrao na Australijan openu nakon čega je imao operaciju kukova. Mesecima se oporavljao, da bi se zatim vratio na teren, ali za sada samo u dubl konkurenciji.

– Kada je reč o mom kretanju i kako se osećam, moram da kažem da sam zadovoljan trenutnom situacijom. Mislim da sam veoma blizu povratka. Da mi neko kaže da igram turnir za nedelju dana, mogao bih. Ipak, potrebni su mi mečevi i malo više rada u teretani i na kardio programu. – rekao je Endi.

On je trenutno u Vašingtonu gde igra dubl sa bratom Džejmijem.

– Ovde uglavnom treniram singl i igram u dublu, videćemo iz nedelje u nedelju kako će biti. Ako nastavim da napredujem i budem se ovako dobro osećao i za tri nedelje, igraću u singlu čim budem spreman. Ove nedelje još nisam spreman, ali biću uskoro.

On je otkrio kada bi eventualno mogao da zaigra u singlu:

– Najbolji scenario bio bi da zaigram u Sinsinatiju, a ako ne budem mogao tada, postoje dobri izgledi da sačekam posle Njujorka, jer ne bih želeo da mi prvi turnir bude tamo gde se igra u tri dobijena seta.

(Tenis Uživo, J. Erdei)


Teme:   Endi Marej, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari