25/11/16 - 15:31h

Maradona besni u Zagrebu: Tretirali me kao idiota!

 

Jedna od najvećih fudbalskih legendi svih vremena, Dijego Armando Maradona, stigao je u Zagreb kako bi bodrio svoje “Gaučose” u finalu Dejvis kupa. Ipak, već pri sletanju na aerodrom doživeo je neprijatnost.


zimbio.com

zimbio.com


Maradona privlači veliku pažnju u javnosti gde god da se pojavi, a izuzetak nije bila ni hrvatska prestonica. Nekoliko novinarski ekipa i desetina argentinskih navijača prisustvovalo je njegovom dolasku želeći da dobiju izjavu od najslavnijeg Argentinca, međutim, “El Pibe” to nije očekivao jer je verovao da se njegov dolazak organizuje u strogoj tajnosti.

Prisustvo predstavnika sedme sile ga je razbesnelo toliko da nije štedeo kritike u prvom obraćanju po dolasku u Zagreb.

Dobro sam putovao, ali ovako ne želim da dajem izjave, ovo je nered. Došli su pred Rosio (Maradonina devojka, prim.aut.) i mene i tretirali me kao idiota. Nisam zaslužio da se tako odnose prema meni. Da ste se dobro organizovali, dao bih vam izjavu, ovako neću – rekao je bivši fudbalski as, a prenosi “Jutarnji list.”

Od petka do nedelje, borbu za čuvenu “salataru” vodiće Dejvis kup reprezentacije Hrvatske i Argentine. Prvog dana sastaju se Marin čilić – Federiko Delbonis, odnosno Ivo Karlović – Huan Martin del Potro.
Direktne prenose svih duela velikog finala možete gledati na našem portalu.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Dijego Maradona, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.