30/04/16 - 15:21h

Madriđani aplauzom dočekali šampiona! (Video)

 

Posle tri godine, Novak Đoković se vratio u Madrid, gde će učestvovati na Mastersu koji počinje u ponedeljak. Najboljeg tenisera sveta nije bilo na ovom takmičenju od 2013, a najveći razlog je loša komunikacija sa publikom. Kako bi učinili prvi korak ka “izglađivanju odnosa”, Madriđani su odlučili da iznenade Novaka Đokovića.

youtube/screenshot

youtube/screenshot


Srpski teniser je po izlasku na trening dočekan velikim aplauzom prisutnih gledalaca, ali i svih ljudi zaduženih za organizaciju turnira. Naravno, nasmejani Novak je odgovorio na sebi svojstven način.

Novak Djokovic Practice - Mutua Madrid Open 2016

Đoković je 2011. u finalu u Madridu pobedio Rafaela Nadala prvi put u karijeri na šljaci i od tada nije imao najbolji odnos sa madridskom publikom.

Naredne godine turnir je eksperimentisao sa plavom šljakom, a Đoković je ispao od Tipsarevića, dok je 2013. poražen već u drugom kolu od Grigora Dimitrova kada je publika zvižducima propratila svaki njegov potez.

U prethodne dve godine Đoković je izbegavao nastup na Mastersu u prestonici Španije, ali se sada vraća na ovaj turnir kao prvi nosilac.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Masters u Madridu, Novak Djoković, Teniseri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.