23/01/16 - 17:17h

Ma šta kažeš: Izliv perverzije iz Gavrilove (Video)

 


“Hleba i igara” -- krilatica je koja će biti aktuelna dok je sveta i veka. Gren slem turniri ne sastoje se samo od velike sportske borbe, najkvakitetnijeg tenisa. Sve i svašta smo videli i čuli prve nedelje ” Ozi opena”, ali za sada dominira izjava novopečene Australijanke Darije Gavrilove.

Darija Gavrilova

Darija Gavrilova


Nekada Ruskinja, a od nedavno Australijanka, Darija Gavrilova, igra turnir karijere u Melburnu. Prvi put je došla do četvrtog kola nekog Gren slema, savladavši Petru Kvitovu i Kristinu Mladenović, a u borbi za četvrtfinale čeka je duel za nezgodnom Špankinjom Karlom Suares Navaro.

Vidno uzbuđena zbog tog dostignuća, Gavrilova je prišla mikrofonu nakon poslednje pobede. Toliko je bila uzbuđena da je izgovorila ovo:

Aussie "I'm good from behind"

-- Dobra sam otpozadi -- izgovorila je Darija rečenicu koja ima dvostruko značenje i po njenim shvatanjima, što se može zaključiti po njenoj reakciji nakon što je shvatila šta je prevalila preko jezika (ipak je ostalo bar nešto rusko u njoj (prim.aut.)).

Vrlo je moguće da će nakon ovog incidenta Gavrilova pobrati simpatije neutralnih navijača. Nama je ovo izgledalo jako simpatično, bez ikakve ironije.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Australian Open, Australian Open 2016, Gavrilova Darija, Grend Slem


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.