25/01/17 - 14:23h

Lučić – Baroni kroz suze: Nisam ni sanjala…(Video)

 


Za senzacije u muškom singlu na ovom Australijan openu zaduženi su bili Denis Istomin i Miša Zverev, dok senzacija u ženskom singlu još uvek traje – Mirjana Lučić – Baroni je u polufinalu.


zimbio.com


Jednu od najlepših teniskih priča u ovoj deceniji ispričala je hrvatska teniserka Mirjana Lučić – Baroni (34). Nakon 1999. godine, kada je sa svega 16 leta zaigrala u polufinalu Vimbldona, Mirjana je čekala čak 18 godina da ponovi taj grend slem rezultat.

Ona je u četvrtfinalu iznenadila petog nosioca, Čehinju Karolinu Pliškovu.

Ne mogu da verujem da sam u polufinalu, još sam pomalo u šoku – Bog je dobar, to je jedino što mogu da kažem. Jednog dana ću sesti i ispričati veliku i dugu priču o svemu što mi se desilorekla je Lučić-Baroni, i nastavila kroz suze:

Nisam mogla ni da sanjam da ću biti ovde ponovo. Znam da svima znači da dođu do polufinala, ali mene je ovo preplavilo – nikada, nikada neću zaboraviti ovaj dan i prethodne dve nedelje jer ovo sada učinilo je da bude u redu sve što loše što mi se dogodilo u životu. Neverovatna je činjenica da sam bila jaka i da je sve bilo vredno tolike borbekonstatovala je heroina Australijan opena.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Australian Open, Mirjana Lučić Baroni, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.