27/06/24 - 10:30h

Ljubičić: Bilo bi lepo da Nole zaigra, ali Siner i Alkaras su glavni favoriti

 

Ljubičić ne vidi Novaka u završnici Vimbldona.


Foto: Quinn Rooney/Getty Images AsiaPac

Žreb za prvo kolo na programu je u petak ujutru, a do kraja današnjeg dana saznaćemo da li će njegov deo biti i Novak Đoković. Za pretpostaviti je da ni on još uvek ne zna odgovor na to pitanje, a dilemu bi trebalo da razreši današnji trening sa Janikom Sinerom.

Jedan od najboljih hrvatskih igrača ikada, a potom i jedan od trenera Rodžera Federera, između ostalih, ne vidi Novaka među favoritima iako je Srbin sedam puta osvojio ovaj turnir. Ivan Ljubičić bi voleo da se Đoković pojavi na turniru, ali prednost daje mlađima.

-Vimbldon je iza ugla. Federer je osvajao mnogo posle titula u haleu, videćemo da li je sad red na Sinera. Pre Rolan Garosa bilo je mnogo pitanja, pre svega što se tiče fizičkog aspekta igrača kod Sinera, Alkarasa i Đokovića. Sada je sve drugačije. Siner i Alkaras deluju da su u redu i favoriti su. Nole je imao tu operaciju, ali pokušaće da bude prisutan. To bi bilo zaista lepo. Ipak, u ovom trenutku, favoriti su po meni Janik i Karlitos.

-Prva tri ili četiri kola daće nam odgovor u kakvoj kondiciji su glavni protagonosti. Ako najbolji prežive prvu nedelju, biće sve jači favoriti – rekao je Ljubičić.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Novak Djoković, Teniseri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.