11/02/16 - 12:15h

Lajović – Tim (oko 18:10) – Gledajte direktan prenos

 


Srpski teniser Dušan Lajović boriće se u četvrtfinalu ATP turnira u Buenos Ajresu protiv Austrijanca Dominika Tima. meč počinje oko 18:10, a direktan prenos možete pratiti na našem portalu.

Live prenos počinje za


Ko prenosi?

Lajović je u proplom kolu ATP turnira u Buenos Ajresu zaslužio jednu od najvećih pobeda u karijeri. Srpski teniser je prvi put savladao jednog Top 20 igrača, i to Amerikanca Džona Iznera sa 2:1 u setovima – 7:6, 6:4, 7:6. Oba taj-brejka LAjović je dobio na razliku – prvi sa 12:10, a drugi sa 8:6. Dušan je spasao ukupno četiri set loptu u ovom duelu, a u prvom kolu čak pet, protiv Fakunda Arguelja. Naš as je protiv domaćeg tenisera vodio sa 6:2 u taj-brejku prvog seta, ali je Lajović uspeo da dobije i taj meč.

Njegov naredni protivnik Dominik Tim je najmlađi teniser u Top 20 konkurenciji. Ima 22. godine, i trenutno je 19. igrač planete. Jedini dosadašnjim međusobni duel, odigran prošle godine u Umagu, Lajović je predao pri vođstvu rivala od 1:0 u setovima. Zanimljivo, Tim i Lajović su na ovom turniru bili partneri u dublu. Takmičenje su završili juče, porazom od Kabala i Faraha (10:8 u super taj-brejku).

Dusan Lajovic

Dusan Lajovic

Budite uz naš portal i pratite ovaj meč.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Direktan prenos, Dušan Lajović, Live Prenos, Teniseri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.