19/04/19 - 16:41h

Lajović: Nadam se da ovo neće biti jedino polufinale Mastersa u mojoj karijeri

 

Lajović zadovoljan plasmanom u polufinale i smatra da to nije sve od njega.


www.zimbio.com

Srpski teniser Dušan Lajović izjavio je nakon plasmana u polufinale Mastersa u Monte Karlu da mu je ova pobeda velika injekcija samopouzdanja pred buduće borbe. Plasman među četiri najbolja tenisera na jednom Mastersu za Lajovića je najveći uspeh do sada u profesionalnoj karijeri.

Pokazao sam sebi da mogu! Veoma sam srećan zbog plasmana u polufinale, to je velika injekcija samopouzdanja za mene. Nadam se da ovo neće biti jedino polufinale nekog Mastersa u mojoj karijeri, nadam se da će ih biti u budućnosti. Važno je da zadržim visok nivo igre koji prikazujem u Monte Karlu. Ako tako budu verujem da ću uspevati još nekoliko puta da zabeležim okvakve rezultateporučio je Srbin.

Lajović će od ponedeljka biti 32. reket sveta, a za plasman u polufinale savladao je Italijana Lorenca Sonega sa 2:0 (6:4, 7:5), a u polufinalu u subotu igraće sa Danilom Medvedevim koji je savladao Novaka Đokovića sa 2:1

– Mučili smo se obojica sa vetrom, bilo je teško udarati lopticu, ali ja sam uspevao da održim ritam sve vreme i to je presudilo”. U polufinalu neće biti lako pre svega kada su vremenski uslovi u pitanju jer niko ne voli da igra po vetru. Ovo je tenis i nikad se ne zna pobednik unapred, tako da ne bi bilo dobro prognozirati bilo šta – zaključio je 28-godišnji igrač.

(Tenis Uživo, K. Radović)


Teme:   ATP Rang Lista, Dušan Lajović, Masters, Masters u Monte Karlu, Teniseri


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.