04/08/15 - 11:15h

Lajović – Južni live prenos (oko 16:10h) – Gledajte direktan prenos

 


Srpski teniser Dušan Lajović igra meč prvog kola na turniru u Kicbilu protiv Rusa Mihaila Južnog. Duel između Lajovića i Južnog na programu je danas oko 14:30h po našem vremenu, a direktan prenos možete pratiti na na sajtu TenisUživo.

Live prenos počinje za


Mihail Južni ima 33. godine, profesionalac je od 1999. godine, trenutno je 101. teniser sveta, a najbolji plasman mu je osma pozicija, koju je zauzimao u januaru 2008. godine. U bogatoj karijeri osvojio je 10 titula u pojedinačnoj i 9 u konkurenciji parova.

Ove sezone ne pruža partije na nivou svog renomea i upisao je samo šest trijumfa, uz 17 poraza.

Dusan Lajovic

Dusan Lajovic

Dušan Lajović je osam godina mlađi od svog protivnika u prvom kolu, a kao profesionalac na turnirima nastupa od 2007. godine. Lajović je u ovom momentu 112. igrač planete, a najbolji rang je imao u oktobru prošle godine, kada je bio na 57. poziciji.

U dosadašnjem toku karijeri nema titulu u singlu, dok je u igri parova jednom podigao pobednički trofej, i to u Istanbulu ove godine, u paru sa Radu Albotom iz Moldavije.

Ovo će biti ujedno prvi međusobni susret Dušana Lajovića i Mihaila Južnog.

Budite uz TenisUživo i bodrite Ducija do pobede!

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   ATP, ATP 250, ATP Rang Lista, ATP trka, ATP u Kicbilu, Direktan prenos, Dušan Lajović, Live Prenos, Mihail Južni, Prvo kolo, Rang Lista, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.