03/01/17 - 14:47h

Lajović – Dutra da Silva (oko 15.00) – gledajte direktan prenos

 

Srpski teniser Dušan Lajović odabrao je da prvu nedelju u novoj godini provede u Čenaju, gde se takmiči na ATP turniru. U prvom kolu, glavnog žreba sastaća se sa Dutrom da Silvom iz Brazila, a direktan prenos možete pratiti na našem portalu, ne pre 15.00.


Live prenos počinje za


Lajović je 2016. godinu okončao na 93. mestu ATP rang liste, dok je njegov današnji rival za pet pozicija lošije plasiran. Njih dvojica su se dva puta sastajala do sada, a u oba navrata bolji je bio srpski igrač – 2014. u Rio de Žaneiru, i prošle godine u austrijskom Kicbilu (2:1 i 2:0).

Pobednik ovog duela će se u drugoj rundi sastati sa drugim nosiocem Robertom Bautistom Agutom iz Španije, koji je bio slobodan na startu. Prvi nosilac ATP turnira u Čenaju je Marin Čilić, treći Adrian Ramos a četvrti Martin Kližan.

Rožerio Dutra da Silva je šest godina stariji od Dušana Lajovića, ali nikada nije uspevao da napravi značajnije rezultate na ATP turu. Ako se uzme u obzir i činjenica da ga je Srbin oba puta savladao u dosadašnjim okršajima, može se reći da je Dušan favorit u ovom meču.

zimbio.comBudite uz naš portal i gledajte direktan prenos meča.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   ATP u Čenaju, Direktan prenos, Dušan Lajović, Live Prenos, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.