21/07/19 - 18:35h

Lajović – Balaž live prenos (oko 20.10h) – Gledajte direktan prenos

 

Dušan Lajović danas igra finale ATP turnira u Umagu. Protivnik mu je Atila Balaž iz Mađarske, a direktan prenos pratite na Tenis Uživo.


Live prenos počinje za


Ko prenosi?

Dušan Lajović ili Atila Balaž večeras će osvojiti prvi ATP naslov u karijeri na 30. izdanju turnira Plava Laguna Croatia Open u Umagu.

Dušan Lajović je do finala došao kao četvrti nosilac. U polufinalnom susretu nakon osvojenog prvog seta, protivnik Salvatore Karuzo mu je, zbog povrede levog butnog mišića predao meč. Srpskom teniseru će ovo biti drugo ATP finale u karijeri. Ove godine je nastupio u finalu Mastersa u Monte Karlu gdje je poražen od Fabija Fonjinija. Na terenima u Umagu Lajović je u tri dobijena meča proveo skoro pet sati.

Na drugoj strani terena biće Atila Balaž, 208. igrač sveta koji je protiv Lajovića slavio pre dve godine na turniru u Budimpešti.

Balaž je pravo iznenađenje jer je do finala Umaga došao kroz kvalifikacije.
Mađar je na putu do finala igrao sve mečeve u tri seta, sem polufinala kada je nakon 100 minuta igre u dva seta savladao Lasla Đerea.
Susret sa Dušanom Lajovićem će mu biti treći protiv tenisera iz Srbije, jer je pored Đera u Umagu savladao i Filipa Krajinovića.
Poslednji kvalifikant koji je slavio na takmičenju u Umagu je Dimitri Poljakov. Ukrajinac je kao 169. igrač sveta, nakon uspešno završenih kvalifikacija bio pobednik turnira 1991. godine.

ATP turnir u Umagu igra se za nagradni fond od 586.140 evra, a šampionu će pripasti 90.390 i 250 ATP poena.

Dusan Lajovic, live prenos

Dusan Lajovic, live prenos

Budite uz Tenis Uživo i navijajte za Dušana u ovom duelu!

(Tenis Uživo, M. Petković)


Teme:   ATP u Umagu, Dušan Lajović, Live Prenos, Teniseri


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.