28/09/23 - 12:59h

Krunski dokaz da je Novak ZNAO: Dan kada je GOAT pred celim svetom poručio Federeru gde će biti u 37. godini! (Video)

 

Verovali ili ne, Novak Đoković je, odmah nakon pobede u najvećem meču istorije tenisa, pred celim svetom, na najglamuroznijoj pozornici, poručio gde će biti u 37. godini!


Federer i Djokovic

To finale sa Federerom 2019. je nedvosmisleno najveći teniski meč ikada. Znamo na koji način je Novak Đoković došao do petog trofeja na najpopularnijem gren slemu, i to protiv velikog Rodžera Federera.

Švajcarac je tada bio u 37. godini, i jedna od tema je bila njegov podvig da u tom dobu dođe do gren slem finala. U tom trenutku, govorilo se o tome kao o svojevrsnoj sportskoj senzaciji. Baš nakon finala, pred očima i ušima celog teniskog sveta, Federer je poručio da je on dokaz kako je tako nešto moguće.

--Nadam se da ću ovim dati još nekim ljudima nadu i šansu da veruju kako je moguće ostvariti velike rezultate i sa 37 godina. Ne mora da znači da je gotovo u tim godinama. Dao sam sve od sebe, a i dalje stojim. To je ono što imam da poručim 37-godišnjacima – rekao je Rodžer.

Wimbledon 2019 | Izjava Rodžera Federera Posle Poraza u Finalu Vimbdlona | SPORT KLUB Tenis

Pred mirofon je potom stao Novak Đoković, i odgovorio Švajcarcu pred celim svetom.

--Rekao je kako će nekim ljudima dati nadu da mogu napraviti ovakve uspehe sa 37 godina. Ja sam jedan od njih! Mene svakako inspiriše – rekao je srpski as.

Wimbledon 2019 | Izjava Novaka Đokovića Posle Osvajanja Vimbdlona | SPORT KLUB Tenis

A gde se nalazi Novak Đoković u 37. godini? Na vrhu sveta, jači nego ikad…

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Novak Djoković, Rodžer Federer, Teniseri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.