17/04/16 - 18:32h

Krunićeva: Falilo malo hrabrosti

 

Aleksandra Krunić je propustila lepu priliku da donese Srbiji vođstvo od 2:1. Vikmajer je slavila nakon preokreta, nakon čega je trijumf Belgiji donela Kirste Flipkens pobedom nad Ivanom Jorović.

krunic_fed cup
Aleksandra Krunić je igrala fantastično do sredine drugog seta, imala je Vikmajer u rukama, ali je Belgijanka značajno poboljšala kvalitet svoje igre i napravila preokret.

Igrala sam dobro do 6:1, 3:0, ona je dosta promašivala, a ja sam gubila dosta energije. Malo sam pala u igri, usporila sam sa udarcima i dala sam joj šansu da podigne nivo igre. Dala sam sve od sebe, nisam imala previše lakih poena na svoj servis u trećem setu, nisam stvorila ni brejk šansu – rekla je Aleksandra nakon meča.

Vikmajer je u pojedinim trenucima imala dosta sreće…

Ne volim da pričam o tome, ali jeste imala sreće, bila je hrabrija u nekim poenima, pokušala sam da je napadam, ali nisam mogla. Zaslužila je sreću, da sam bila hrabrija možda bi sreća bila na mojoj strani.

Razmišljala sam u svlačiionici o tome šta je bio ključ, čim me neki poen ili gem ne zaboli, znači da nije bila jedna stvar bolja, na 3:0 je igrala kao da nema šta da izgubi, pogađala je forhend iz trka, paralele, a ja sam se držala svoje taktike, a znala sam da ne mogu na snagu da igram, a ona je u nekim trenucima bila iznad svojih mogućnosti.

Aleksandri je zasmetala opomena koju joj je izrekao sudija Paskal Marija jer je pozivala publiku da pojača podršku.

Nisam znala da ne smem da tražim podršku publike, Ječmenica mi je rekla da me je opomenuo, mislila sam da je zbog reketa, jer sam unakazila teren, ali je ustvari bilo zbog navijača. Ja sam divljala, pa divljala i kada god sam tražila podršku bili su uz mene, hvala im na tome – zaključila je Krunićeva.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Fed kup, Srbija - Belgija, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.