27/05/24 - 11:36h

Krunić: Imam osećaj da ništa neću postići u životu

 

Utučena nakon poraza.


Twitter

Srpska teniserka Aleksandra Krunić izgubila je u prvo kolu Rolan Garosa od Kejti Voljinec rezultatom 7:6, 6:2, što joj je teško palo.

Ona je na konferenciji za medije umalo zaplakala dok je pričala o tome koliko joj je teško da se vrati na vrhunski nivo posle pauze zbog povrede.

– Sada nemam rang, ali nikada nisam bila 500. na svetu, možda sa 15 godina. Imam osećaj da sam nigde i da ništa više neću postići u životu. Znam da je to trenutno stanje. Imam milion pitanja u glavi svaki dan, onda odigram dobre mečeve i u fazonu sam da imam nivo tenisa za top 100. Trenutno su to rezultati sa oscilacijama. Ne znam da li ću se ikada vratiti igde. Ne mogu sebe da lažem da će sve biti super. Već šest meseci putujem, nisam stala, guram sebe. Ne znam odakle da vučem sebe. Čujem sa tribina da viču da mogu, pa mi se zavrti u glavi. To će da prođe, treba da se isplačem, pokušavam da lažiram. Radila sam to već par meseci, došla sam do faze pucanja. Ništa nije dobro, onda ću da se vratim na lažiranje, dok ne dođe taj deo – rekla je Aleksandra koja je u glavni žreb Rolan Garosa dospela sa zaštićenim renkingom.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Aleksandra Krunić, Grend Slem, Teniserke, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.