15/10/15 - 15:23h

Krunić – Bartel live prenos (oko 15:30h) – Gledajte direktan prenos

 


Srpska teniserka Aleksandra Krunić danas igra meč osmine finala na WTA turniru u Lincu! Protivnica naše igračice biće Nemica Mona Bartel, a njihov meč je drugi na centralnom terenu i trebalo bi da počne oko 15:30 časova, nakon susreta Pavljučenkova – Fegele koji počinje od 14 sati. Direktan prenos iz Austrije možete pratiti na TenisUživo.

Live prenos počinje za


Ko prenosi?

Aleksadnra Krunić igrala je kvalifikacije za turnir u Lincu, a trenutno je na WTA listi pozicionirana na 99. mesto. Srpkinja je pre glavnog žreba zabeležila tri pobede i to nad nad Sevastovom i Hese, te u poslednjem kolu kvalifikacija nad Estonkom Kajom Kanepi sa 2:0, po setovima 6:3, 6:2. Nakon teških borbi u kvalifikacijama Aleksandra se u prvom kolu sastala sa Robertom Vinči i pobedila je, treći put ove godine, na trećoj različitoj podlozi. Rezultat susreta protiv treće nositeljke u Austriji bio je 6:1, 6:7 (3:7), 6:1, nakon jednog sata i 44 minuta igre.

Nemica, Mona Bartel, na najnovijoj WTA listi zauzima 49. mesto. Ona nije igrala kvalifikacije, već samo jedan meč u Austriji i to porotiv Kiki Bertens iz Holandije, a slavila je sa 2:1, po setovima 7:5, 3:6, 6:2. Mona je pre ovog turnira nastupala u Pekingu, a tamo je već u drugom kolu od nje bila bolja Agnješka Radvanjska.

Aleksadnra Krunić i Mona Bartel do sada se nisu sastajale u zvaničnim mečevima.

Aleksandra Krunic

Aleksandra Krunic

Pratite meč iz Linca na TenisUživo i navijajte za Aleksandru!

(Tenis Uživo, N. Mihajlović)


Teme:   Aleksandra Krunić, Direktan prenos, Live Prenos, Teniserke, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.