13/01/15 - 09:07h

Krstin i Bozoljac u kvalifikacijama za AO (žreb)

 

Srpski teniser Peđa Krstin i Ilija Bozoljac nastupaće u kvalifikacijama za prvi Grend slem turnir sezone. Protivnik Krstina u prvooj rundi biće 29 nosioc, Luka Vani iz Italije, dok će rival Ilije Bozoljca biti Loren Lokoli iz Francuske.

Ilija Bozoljac

Photo by TenisUzivo.com

Pored teniser iz Srbije, Peđu Krstina i Iliju Bozoljca, u kvalifikacijama će učestvovati i veliki broj tenisera iz regiona.

Što se tenisera iz Hrvatske tiče nastupaće Antonio Veić kome je protivnik Španac Munjoz De La Nava, a tu je Mate Delić, inače 32. nosioc, koji će se u prvom kolu kvalifikacija sastati sa Gruzijcem Nikolozom Basilašvilijem.

Bosna i Hercegovina će u muškim kvalifikacijama imati najviše predstavnika i najviše očekivanja od prvog nosioca u istim, Damira Džumhura. On će se u prvoj rundi sastati sa Slovakom Miloslavom Mecirom. Pored Džumhura tu su i Aldin Setkić kome je prvi protivnik peti nosioc iz Nemačke, Andreas Bek, dok je Tomislavu Brkiću startni rival Rus Aslan Karačev.

Iz Slovenije imamo samo jednog tenisera u muškim kvalivikacijama, Aljaža Bedenea koji će se u prvoj rundi sastati sa Argentincem Gvidom Andreociem.

(Tenis Uživo, D. Jevremović)


Teme:   Aljaž Bedene, Antonio Veić, Australian Open, Bosna i Hercegovina, Damir Džumhur, Grend Slem, Hrvatska, Ilija Bozoljac, Kvalifikacije, Peđa Krstin, Region, Slovenija, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.