13/01/15 - 09:07h

Krstin i Bozoljac u kvalifikacijama za AO (žreb)

 


Srpski teniser Peđa Krstin i Ilija Bozoljac nastupaće u kvalifikacijama za prvi Grend slem turnir sezone. Protivnik Krstina u prvooj rundi biće 29 nosioc, Luka Vani iz Italije, dok će rival Ilije Bozoljca biti Loren Lokoli iz Francuske.

Ilija Bozoljac

Photo by TenisUzivo.com

Pored teniser iz Srbije, Peđu Krstina i Iliju Bozoljca, u kvalifikacijama će učestvovati i veliki broj tenisera iz regiona.

Što se tenisera iz Hrvatske tiče nastupaće Antonio Veić kome je protivnik Španac Munjoz De La Nava, a tu je Mate Delić, inače 32. nosioc, koji će se u prvom kolu kvalifikacija sastati sa Gruzijcem Nikolozom Basilašvilijem.

Bosna i Hercegovina će u muškim kvalifikacijama imati najviše predstavnika i najviše očekivanja od prvog nosioca u istim, Damira Džumhura. On će se u prvoj rundi sastati sa Slovakom Miloslavom Mecirom. Pored Džumhura tu su i Aldin Setkić kome je prvi protivnik peti nosioc iz Nemačke, Andreas Bek, dok je Tomislavu Brkiću startni rival Rus Aslan Karačev.

Iz Slovenije imamo samo jednog tenisera u muškim kvalivikacijama, Aljaža Bedenea koji će se u prvoj rundi sastati sa Argentincem Gvidom Andreociem.

(Tenis Uživo, N. Mihajlović)


Teme:   Aljaž Bedene, Antonio Veić, Australian Open, Bosna i Hercegovina, Damir Džumhur, Grend Slem, Hrvatska, Ilija Bozoljac, Kvalifikacije, Peđa Krstin, Region, Slovenija, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari